اعداد و حافظه
نوستالژی وبلاگ نویسی .
چند هفته ای است که تبلیغات تلویزیونی و رادیویی بانکها متمرکز است بر استفاده شهروندان و مشتریان جهت استفاده از رمزهای دوم یکبار مصرف. وقتی امروز بعد از یکسال سر و کله زدن با ذهنم توانستم وبلاگم را بازیابی کنم ، یاد این نکته که اعداد در زندگی عینی و ذهنی آدمها چقدر اهمیت پیدا کرده اند ، بر خود لحظه ای لرزیدم ! آیا همانطور که انسانها به تعبیر برخی از نظریه پردازان اسیر کالاها و سازمانهای آفریده خودشان شده اند، می توانند به اسارت اعداد در بیایند؟!
خوشحالم که می توانم به وبلاگم که نوستالژی سالهای نه چندان دور بوده است دسترسی داشته باشم و این سطور را به مخاطبینی که فکر کنم دیگر در وبلاگها نیستند هدیه بدهم . مخاطبینی که سالهاست از وبلاگها کوچ کرده اند و به شبکه های اجتماعی مانند: واتساپ ، اینستاگرام وتلگرام پیوسته اند. اما چند مدت است که از این فضاها و شبکه ها لذت نمی برم. می خواستم به وبلاگم برگردم و یاداشت های روزانه ام را بر بستر وبلاگ بنگارم. هر چند احساس تنهایی می کنم اما شاید دل تنهایم اندکی تسلی بیابد!
کنم ,اند ,اعداد ,وبلاگم ,، ,وبلاگ ,کرده اند ,است که ,وبلاگ نویسی ,مخاطبینی که ,اعداد و
درباره این سایت